Lid worden

Ben je nog geen lid van een wandelclub en wil je graag kennismaken met de georganiseerde wandelsport? Word dan nu lid van wandelclub Partnerwalk! Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 15,00 / persoon. Je ontvangt hiervoor een ongevallenverzekering tijdens al je wandelingen in binnen- en buitenland, je persoonlijke gegevenskaart van je club ’Partnerwalk’ en je lidnummer. In het boekje of op de website van Wandelsport Vlaanderen kan je alle wandelingen terugvinden en je bent vrij om te kiezen of je wil deelnemen. 

Wandelclub Partnerwalk organiseert zelf ook 2 wandelingen doorheen het jaar. De eerste Partnerwalk van 2023 gaat door op 26 maart. De tweede wandeling valt steeds samen met de Pelgrimage. Dit jaar gaat deze wandeling door op zaterdag 23 september. 

Aansluiten bij Partnerwalk kan eenvoudig online door het formulier hieronder in te vullen. Wist je trouwens dat verschillende ziekenfondsen een tegemoetkoming geven in het lidgeld voor een sportvereniging? (CM geeft bijvoorbeeld € 15,00 / persoon). Wanneer je lid wordt, krijg je van de wandelclub een document om de tegemoetkoming bij het ziekenfonds aan te vragen.